sobota 6. října 2007

Nakupovací uragán

Kamarád Mireček mě poprosil, abych s ním jela nakupovat. Prý si sám nic nevybere a potřebuje nutně kalhoty a triko... Souhlasila jsem, proč ne. Už když mi to říkal, rozhodla jsem se, že košile bude nejlepší volba; košile na mužích totiž zbožňuju :o)

Nejdřív jsme šli do C+A. „Tak jakou máš velikost?“ ptala jsem se u stojanu s riflemi. „No... nevím...“ krčil bezradně rameny, potom sáhl po kalhotách velikosti malý cirkusový stan. „To ti bude velké,“ pravila jsem znalecky. „Myslíš?“ podivoval se a já pochopila, že to musím vzít do svých rukou. Nahnala jsem ho do kabinky. Na prvních dvou kusech jsem zjistila pas a délku, čtvrté si koupil. „A co tohle, to se ti nelíbí?“ otázala jsem se s líbezným úsměvem ukazujíc na elegantní černou košili s jemným bílým proužkem.

„Lindo,“ podíval se na mě důrazně, „já si musím koupit něco, co mi zachová aspoň trochu metalový styl...“ Pokývala jsem hlavou a chtělo se mi smát. Metalový styl v C+A?

V dalším obchodě jsem na to šla od lesa. „Běž do kabinky, donesu ti něco, o čem si myslím, že ti bude slušet... za vyzkoušení nic nedáš.“ Zatímco se svlékal, vybrala jsem černou polokošili s bílým proužkem. Šklebil se do té doby, než si ji oblekl. Byl k sežrání, což jsem mu taky dostatečně dramaticky oznámila. Polichoceně se vrtěl před zrcadlem. Mimochodem jsem poznamenala, že ta košile v C+A byla ještě hezčí. „A ty by ses tam se mnou vrátila?“ ptal se nesměle. Za patnáct minut ji platil u pokladny.

Co z toho plyne? Až budete někdo chtít pomoct s nakupováním, stačí říct ;o)

Ještě musím dodat, že i on se snažil něco pro mě vybrat. A strašně se divil, že ženy si musí oblečení před zakoupením zkusit, jelikož mají trochu rozmanitější tvary než muži. Do trika, které mi donesl, jsem se neuměla ani obléct, bylo samý rozparek a díra, výsledek byl prý prudce svůdný, ale já bych se v tom na ulici propadla hanbou. Shodli jsme se na svetříku, spokojenost na obou stranách.

Co z toho plyne? Až si budu chtít zvednout sebevědomí, půjdu zase na nákupy s Mirou. I kdybych si totiž oblekla pytel, bude mi tvrdit, že jsem sexy :o)))

2 komentáře:

youlinka řekl(a)...

hele, ja bych nutne potrebovala pomoct s nakupovanim, hlavne kalhot, pac to je vetsinou katastrofa..:) tak kdy vyrazime ? :)))
a Miru muzes vzit s sebou taky, sebevedomi neni nikdy dost :)

El řekl(a)...

lAjajaj, tak to bude trochu problém :D Do Ústí ani do Plzně se nechystám, ledaže bys dojela ty k nám ;o) Ale věřím, že máš hodně kamarádů a že s nima zažiješ velmi podobné scénáře... :)