čtvrtek 13. prosince 2007

Večere, večere, cos tak neveselý...

Z nešťastné lásky lámal jedno pivo za druhým. Zrozena z jednoho piva za druhým skočila na něj opička a usadila se mu za krkem. Nešťastný z opičky zapálil si cigaretu. Nikotinový pach mu ulpěl na rtech; nešťastný z pachu vložil si do úst žvýkačku. Žvýkačka unavovala jeho čelisti, a tak raději přiživil opičku. S tloustnoucím orangutanem prohluboval se jeho smutek z nešťastné lásky. Stále baculatější žal zažehal děsivé fantazie s nešťastnou láskou v hlavní roli. Zlé představy zkoušel utopit v jednom pivu za druhým. Tak trochu bludný večer tvarem do kruhu.

Někdy člověk prostě opravdu nemá co říct, i když toho prožívá hodně. A tak jsem jen seděla a mlčela.

Mimochodem... taky máte vždycky na konci roku pocit, že byste měli všechno tak nějak uzavřít? Přitom jde jenom o změnu data... Nebo ne?

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Lindo Lindo Lindo,
konec roku je od toho, aby jsme se všichni sešli a dali si panáka, ne? Proč něco řešit? :-D Jaké pak uzavírání kruhů.. Budu se tady pořád dokola opakovat, to platí pro celý tvůj článek, NEŘEŠ věci jinak než jsou... A neřeš věci, do kterých ti nic není... A neřeš lidi co s tebou nechtějí mluvit, nechtějí, protože nechtějí... Tak to neřeš. Ale pro tebe, je konec roku, uzavři kruh s člověkem který se s tebou nebaví. To bude nejlepší... dr. Z

Anonymní řekl(a)...

A ti co utápějí smutek, rozchod v pivu, cigaretě a žvejce, jsou PAKA!! To je kombinace, fujky.... Jak chutná pivo po žvejkačce?

El řekl(a)...

Tohle už mám uzavřené, doktore :o) Jsou perné lekce v životě člověka, ale game is over. Neřeším už nic, pokud to tak vypadá, tak je to jen zdání... Zkušenosti se valí ze všech stran a býti někdy sobec vůbec není špatné... ;o)
Chce-li kdo hovořit, nechť hovoří, se zbytkem se minu s úklonou hlavy. A panáka na zdraví :o)

Anonymní řekl(a)...

to ti nikdo nevěří...

El řekl(a)...

Já si věřím :o)

Anonymní řekl(a)...

a jsi někdo?

El řekl(a)...

Rozhodně jsem někdo víc než bytost schovaná za anonymem, sorry.

Anonymní řekl(a)...

proč ti to vadí? svět je anonymní a internet také... to je úděl toho média, anonymita a přetvářka

Anonymní řekl(a)...

Ten příspěvek byl dost abstraktní, Ale jak to vypadá nekdo tu popisuje konkrétní situaci i člověka. Ať to bylo myšlené tak nebo tak, diskuze se hodně rozjela. Sice neznám vás ani tu situaci, obcas ale tento blog sleduji, ale ten dotyčný, co tu o něm anonym píše musel udělat něco hodně nepěkného. Jinak přeji Šťastné a veselé a ať se v Novém roce daří.

Markéta

Anonymní řekl(a)...

o kterém člověku se zde hovoří??? Kdo mohl být zlý? Z čeho to vyplynulo? Vidím, samá bujná fantazie...

Pokud je Game Over, proč zainteresovaní jsou nervozní z útoků od známých Lindy?

Budu přesný, Zuzka útočí na Svaťu, Linda přitom tvrdí že hra je u konce a že se stane asi sobcem.
Asi máme všichni velkou fantazii, proto žádám, pišme se jmény, ať nedochází k omylům... A žádám Zuzku, když to není její věc, ať se do toho s prominutím "NESERE"!!!!!

Ondra

El řekl(a)...

Zuzka K. sem nepíše, Ondro...
:(

Anonymní řekl(a)...

Lindo, ale ona mu píše něco na ICQ... víš? takže budeš hodná,když dáš vědet Zuz. že to nemusí řešit... Není to její problém.. Ondra

Anonymní řekl(a)...

Bijete se tu jako puberťáci. Kolik vám sakra je?