středa 5. září 2007

Diagnóza: těžká závislost

Je to hotovka. Jsem normální závislák. Nekouřím, piju málo, opíjím se velmi sporadicky, drogy neberu, hrací automat bych neuměla ani spustit.
Jsem závislá na lidech. Být delší dobu sama ve mně spouští skoro regulérní absťák – nejprve neklid, pak deprese, třes rukou, ztráta chuti k jídlu, nespavost, pocit, že mi něco strašně moc chybí a že všechno, co dělám, dělám jenom proto, abych před sebou samou schovala pocit ztráty… Jestli se mě někdo chcete zbavit, pošlete mě na pár dní do prázdného bytu, zrušte se mnou kontakty, tvařte se, že neexistuju. Po dostatečně dlouhé době zavolejte do blázince a dejte jim mou adresu – výsledek je jistý.
Nevíte někdo, jak se to dá léčit?

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že se to léčit nedá, a to je dobře!! Je to ta nejlepší závislost, jakou znám:o))..J.

Andreas Pikaso řekl(a)...

Dá se to léčit jinou závislostí, třeba jednou z těch co nemáš :-D A nebo mít co nejvíce přátel aby nedošlo k absťáku!! ne? Ondra

El řekl(a)...

Jo, možná proto je na světě tolik alkoholiků a jiných závisláků... že byli sami...
Riziko přátel je, že někdy způsobí víc bolesti, než když je člověk sám...

Andreas Pikaso řekl(a)...

Tak to je problém, když přátelé působí bolest. To ti už víc neporadím.. Ale neříkám ti aby jsi byla alkoholik!!! ANi feťák či jiná spodina. Nebo snad jsou lidé v tvém okolí co píjí alkohol, alkoholici? :-) Jednoduchá rada, najdi si něco jiného než přátele, něco navíc..

El řekl(a)...

Nečekala bych tuhle radu zrovna od tebe... ;o) Ale díky, budu nad tím přemýšlet.