sobota 24. března 2007

Na pasece

Miluju muže, protože kdybych je nemilovala, musela bych je nenávidět. Neutrální postoj není možný. Kdyby doletěly nějaké bytosti z vesmíru a chtěly po mně jednoslovnou charakteristiku chlapů, řekla bych „pařezáctví“. Možná se teď polovina mých kamarádů naštve (druhá polovina tenhle blog nečte), ale já to nemyslím špatně, naopak, právě kvůli tomu jsou kluci či muži tak roztomilí a úžasní... fakticky.

Pařezáctví je, když jsem pozvána na kafe domů k člověku, jehož slečna, která mě nemá zrovna v lásce, je doma taky a není mi to oznámeno, ještě než si vyzuju boty a sundám kabát.

Pařezáctví je, když vám někdo několik týdnů projevuje maximální náklonnost a potom se potkáte na akci s jeho novou slečnou, načež když prcháte z místa potupy, tak vás ten člověk zcela bezelstně pozve na další den na čaj.

Pařezáctví je, když vás kamarád poprosí o pomoc při výběru prstýnku pro jeho slečnu, přičemž když vám prodavačka nutí snubní prsten, jelikož si myslí, že jste pár, tak s klidem konstatuje, že „to je pro jinou slečnu“.

Pařezáctví je, když jsou ve velmi intimní chvilce vaše velmi intimní místa srovnána s intimními místy někoho jiného.

Pařezáctví je, když brečíte nejlepšímu kamarádovi na rameni a on začne mluvit o tom, co zažil minulý víkend.

Pařezáctví je, když se díváte s někým, kdo k vám prý patří, na film a když dojedou závěrečné titulky, jste odvedeni na zastávku, posazeni na tramvaj a posláni domů.

Pařezáctví je, když řeknete: „potřebuju slyšet, že mě máš rád a že to zvládnu“ a dostane se vám jen mlčení, v lepším případě zamručení.

Je někde chyba?

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nemyslim, že je někde chyba.

El řekl(a)...

Stála bych o to, kdybys svůj názor nějak rozved/a... a taky si myslím, že ta jedna větička není natolik radikálního náboje, aby za ní mohl chybět podpis ;o)

youlinka řekl(a)...

chcecht, můj bratr je pařez :D chyba je v tom, že ti chybí realistické nahlížení na chlapi...:)

Anonymní řekl(a)...

Všichni dle mého názoru nejsou pařezi!!! Třeba to co tu popisuješ je velmi vtipné.. Nevím kolik chlapů ti to provedlo, ale třeba já, nechci se chválit (víme jak voní sebechvála), nejsem takový a nebo aspoň si nezvu kamarádky když mám doma již jinou slečnu a taky nevybírám prstýnky s jinou holkou :-) A holku bych po titulkách neposlal nikdy domů a nebo aspoň ne samotnou. Ondra

El řekl(a)...

André... co děláte v sobotu večer? ;o)
:D

Anonymní řekl(a)...

celou dobu jsem místo "pařezáctví" četla "pažeráctví" :) ... možná by bylo lepší ...

Anonymní řekl(a)...

Podle všeho jsi typická ženská, která neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane :). Kluky nemusíš, ale anonyma Ondru zveš na rande....:o)

ivo řekl(a)...

tak trochu se smisenymi pocity konstatuju, že se nepoznavam v zadne z tech skupinek. jenze nejak nevim, jestli je to dobre, nebo spatne...

El řekl(a)...

Tak zaprvé: anonym Ondra není tak úplně neznámý. Trávila jsem s ním Silvestra... například.
Za druhé: kluky můžu, ne že nemusím.
Za třetí: Ivošku, nemohla jsem tu přece napsat všechno, jednak by jeden blog byl málo, jednak jsem psala pokud možno takové případy, aby se jejich účastníci nepoznali... :D

El řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
ivo řekl(a)...

no ja si myslim, ze jsou ty pripady dost konkretni, aby se ten dotycny, tedy pokud sem zavita, poznal. pokud ovsem nechces naznacit, ze se ti to deje v jednom kuse, takze individualita hrisniku zanika v davu.

El řekl(a)...

Vystihl jsi to, Ivo. Děje se to opravdu v jednom kuse, ty příklady jsou akorát pro zkonkrétnění, ale nepovažuju to za hříšky ani hříchy, prostě to tak je, já taky nejsem dokonalá a taky dělám spoustu věcí, které nechápete :o)