neděle 24. prosince 2006

...a čas běží...

Na závěr roku vždycky dělám bilanci uplnynulých třech stovek dnů (plus nějaké drobné) a většinou se nestačím divit, co všechno mě potkalo.
Kolik lidí se mihlo mým životem a kolik z nich tam zůstalo, jaký důvod mělo to, že se tam mihli, co všechno jsem zažila, co jsem se naučila a co jsem zapomněla, co se povedlo a co jsem zvorala. A taky řeším, jestli se konečně cítím být tak stará, jak aktuálně jsem.
A samozřejmě činím nějaká předsevzetí. Pamatuju si jedno takové vtipné, když jsem byla ještě malá... tehdy jsem se rozhodla, že si budu každý den poctivě dvakrát denně čistit zuby. Časem jsem to mírně navýšila, teď si čistím zuby před každým odchodem z domu... Nikdy nevíte, koho kde budete líbat :o)
Původně jsem chtěla v tomhle prvním spotu pomocí nějaké složité symboliky naznačit něco hrozně vznešeného a osudového... jakože pomalu končí rok a já zakládám blog a tak. Ale jeden můj kamarád mě mimo jiných věcí naučil, že práce se oceňuje až po tom, co je vykonána. Čímž chci říct, že až budu psát dejme tomu svůj stý spot, pak teprve se budu moct cítit vznešeně...
Ale odbyla jsem první list, úvodní a rozpačitý, a z toho snad radost mít můžu :o)

2 komentáře:

youlinka řekl(a)...

před každým odchodem z domu????

El řekl(a)...

Když jdu s košem, tak ne, ale... jinak pokaždé :o)