čtvrtek 26. srpna 2010

Telegraficky

Třítýdenní výlet na Island je za námi. Ačkoliv hlavně u sopek to tak nevypadalo, přežili jsme ve zdraví a pohodě. Asi jste všichni objevili fotky na rajčeti a v současné době intenzivně pracuju na přepsání cestovního deníku, který snad poté dám někam na internet.
Po Islandu jsme v rychlosti zařídili svatební dar a ujížděli na svatbu Klárky a Radka, mé tety a jejího milého. Poprvé v životě jsem byla svědek. Vyšlo krásné počasí, nikdo se při "ano" nezakoktal, cimbálovka pěkně hrála a jídlo bylo výborné, co víc si přát.
Po svatbě jsme celá rodina odjeli na svatební cestu do Orlických hor. Vzhledem k tomu, že novomanželé už mají rok a půl starého synka, mohli si dovolit přeměnit líbánky na rodinnou dovolenou. Zdolali jsme vrchol Velké Deštné, podívali jsme se na bunkry a tvrz z 2. světové války, nasbírali jsme spoustu hřibů a taky jsme objevili hru Pandemic, o které teď Petr neustále básní, takže ji zřejmě budeme muset zakoupit i k nám domů.
Teď snad bude pár dnů klid a prostor na uklizení bytečku, na přípravu na semestr a na dořešení diplomky. A taky na kafíčka a piva s kamarády, hlaste se!

Žádné komentáře: