středa 4. března 2009

Na zkušenou

Tak prej jo. Prej mě tam pošlou. Ačkoliv ten pohovor v rámci výběrového řízení byl dost trapas a stydím se za něj doteď, přeci jen jsem se do Bulharska hlásila jediná, takže to neměli složité.
Doufám, že to bylo správné rozhodnutí. Že to všichni zvládneme. Že překonám odpor k hmyzu a budu se šváby na svém pokoji žít ve šťastné symbióze. Že zvládnu bulharštinu a azbuku a že se neztratím při každé cestě do školy. A že mě navštívíte :o)
Příští podzimní semestr bych měla odfrčet na Erasmus do Plovdivu.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak to si piš, že za Tebou dojedeme :) a dovezeme ti 3 kila masa a 10 litrů vína a sníme ti to a vypijeme ti to a bude to bezva.(nebo možná už po cestě).
P.S. šváby můžeš na tu párty taky pozvat;) Tvůj Oloušek

Pekař řekl(a)...

Pečení šváby na olivovém oleji s trochou rozmarýnu jsou prý delikatesa!

Jídlo zdarma a ještě stipendium, to je přeci dvojitý zásah!

Dokážeš-li ještě pašovat cigarety do Turecka (minule jsem tam ale viděl, ajk celníci odhalili paní, co měla karton zastrčený za kalhotkami pod volnými šaty...), bude to pro tebe dobrý byznys!

El řekl(a)...

To Oli: to si piš, že dovezete maso a víno, přece vás tam nebudu živit, leda bych vám udělala šváby na oleji, jak navrhuje Pekař...
To Pekař: to je pěkné, jak na všem hledáš plusy. Akorát s těma cigaretama jsi mě přecenil, přece nedoufáš, že bych zrovna já pomáhala distribuci takového sajrajtu! :)

Anonymní řekl(a)...

Whau...tož snad to bylo správné rozhodnutí:)

Anonymní řekl(a)...

každopádně to bude zkušenost..a poznáš nové prostředí..tož hodně štěstí při objevování tajů Bulharska:)..janča