středa 4. června 2008

Let´s save the world, let´s save the planet!

Dohodly jsme se s kamarádkou, že začneme podnikat. Naprojektovaly jsme to včera, když jsme byly obě jakési v depresi tonoucí. Budou z nás obchodnice, hledejte pod názvem L&O Company.

Chceme prodávat zboží prudce nedostatkové, takže to nebude nic jednoduchého, ale máme pevnou vůli. Jen potřebujeme nějaké supporting stuffs, proto nejprve napíšeme projekt a zažádáme o grant drahou postmáti Evropskou unii.

Prvním krokem bude zakoupení farmy, zřejmě v líbezném prostředí Vysočiny. Tato výše položená oblast svědčí chovu ovcí, jejichž kožíšky budeme potom potřebovat. Kamarád Karel, kterého zatím neznám, ale který je prý bezva, byl nominován na výrobu pytlíků – bude je plést z vlny našich dobře napasených oveček. Pytlíky budou různých objemů – od malých dárkových (cca 0,25 l) po velká rodinná balení, samozřejmě cenově výhodná (10 l). Cena se bude počítat za gram, při větším odběru sleva až desetiprocentní; samozřejmě ale bude závislá na řadě faktorů, to je holt byznys... bude záležet, kolik lidí nás ten den naštve, kolik zklame, jestli nebudem mít zrovna menzes, jaké bude počasí a další věci.

Máte chuť koupit si náš produkt? Budeme s Olinkou prodávat optimismus...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jako tvoje nejmilejší obchodní partnerka zásadně protestuji proti uvedení takového nezajímavého názvu firmy v obchodním rejstříku, navíc ta farma nebude na Vysočině ale buď v jižních Čechách, bo na jižní Moravě ( to kvůli pěstování vinné révy, která samozřejmě bude naším vývozně luxusním produktem, ze kterého bude tuším větší zisk než z toho optimismu.. No, nepropadejme zoufalství.. doufám, že budeme mít i internetový zásilkový obchod.. jednu dávku bych potřebovala už nyní, a to ještě nemáme ušité ty pytlíky..SAKRA!
P.S. Zápis do obchodního rejstříku proběhne 11.6. tak si vem něco hezkýho na sebe ;) O.

El řekl(a)...

Ta Vysočina je právě kompromis mezi těmi místy, víííš, drahouši? :D Jméno zatím pouze pracovní, nerozčiluj se, věechno doladíme...
Na toho 11.6. jsme domluveny, palmový list to jistí :D